Home>Groep 7a>Startgesprekken inplannen vanaf donderdag 5 september

Startgesprekken inplannen vanaf donderdag 5 september

maandag 2 september 2019

De startgesprekken voor de groepen 1 t/m 7 staan gepland in de week van 16 september van 14.30 uur tot 17.30 uur (gesprekken van groep 8 vinden begin oktober plaats).
U kunt zich inschrijven via de app.
U krijgt hier donderdag 5 september a.s. een melding van; ga naar de ‘inbox’, een keuzemogelijkheid onder aan in de app.
In de planner zijn de keuzes zichtbaar wanneer de gesprekken plaatsvinden, maak een keuze en bevestig.
Uw afspraak blijft dan zichtbaar in de planner. Voor de groepen 5 t/m 8 zouden wij het fijn vinden dat de kinderen hierbij aanwezig zijn.

          

Nadere uitleg van de planner:

Het is dus de bedoeling dat u zich inschrijft voor de eindgesprekken in de Quo Vadis app.
In de app van onze school ziet u onderin een envelop staan. Als u daarop klikt ziet u een bericht (vanaf 5-9) van de juf/meester “10 minuten gesprekken groep .. (groep van uw kind)” staan. Als u daar dan weer op klikt kunt u een tijd uitkiezen. De lichtgrijs gekleurde tijden zijn al door iemand gekozen en dus niet meer beschikbaar.

Geen app?

Mocht u de app nog niet in geïnstalleerd hebben, dan kunt u deze alsnog downloaden in de Appstore of de Play Store. Zoekt u dan naar “Quo Vadis”. Het is een gratis app die u kunt herkennen aan het logo van Quo Vadis die ook in het logo van onze school staat.
Mocht u de inloggegevens en het wachtwoord niet meer hebben dan kunt u deze krijgen door op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken of aan te vragen bij Frank de Haan.

Er komen dus GEEN inschrijfformulieren in de hal te hangen.