Bewegen in de voorjaarsvakantie

Sportbedrijf Deventer organiseert weer leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie!

In de Scheg kan uw kind op maandag 19 februari drie zogenaamde 'battles' doen: een heus sneeuwballengevecht, dogdeball en lasergamen. Kosten zijn 4 euro,. ouders mogen gratis mee naar binnen.

Nieuwsbrief 4 (Ouders)
Dans en techniek na de vakantie

Direct na de voorjaarsvakantie starten we weer met de workshops op donderdag en het daaraan gekoppelde naschoolse aanbod. Uw kind kan deze ronde kosteloos deelnemen aan dans- en technieklessen na schooltijd. Inschrijven kan nu al!

Kindcentrum Kleurrijk | Activiteiten na schooltijd (sportindeventer.nl)

Mooi aanbod kledingbank Deventer

Bij de Kledingbank Deventer kunnen gezinnen met minder financiële mogelijkheden twee maal per jaar GRATIS kleding en schoenen uitzoeken voor zowel volwassenen als kinderen.

Ouders die gebruik willen maken van de Kledingbank kunnen juf Esther vragen om een doorverwijzing, dit mag ook per mail. Wanneer u de doorverwijzing heeft ontvangen, kunt u deze per mail verzenden naar info@kledingbankdeventer.nl en wordt u uitgenodigd voor een bezoek aan de Kledingbank.   

De kleding en schoenen die de kledingbank uitdeelt krijgen zij bijvoorbeeld van een kledingwinkel die de restanten van de sale doneert, mensen die hun kledingkast opruimen of een sportclub die nog wat sportkleding overheeft. Maar ook u kunt helpen! Zijn uw kinderen uit hun kleding gegroeid? Of ruimt u misschien uw eigen kledingkast op? Dan maakt u de Kledingbank erg blij met de kleding die u niet meer gebruikt. Alles is welkom, met uitzondering van ondergoed en sokken. Die koopt de Kledingbank nieuw in voor hun klanten.

Kleding doneren kan op locatie, Splithofstraat 1, 7415CD Deventer tijdens de openingstijden:

  • Dinsdag en woensdagmiddag tussen 13:30 uur en 16:00 uur. 
  • Vrijdagochtend tussen 9:00 uur en 11:30 uur 
  • Zaterdag tussen 10:00 uur en 12:30 uur.

 

Lekker lezen in de vakantie

Met dank aan het Jeugdeducatiefonds hebben alle kinderen van groep 3 tot en met 8 een fijn leesboek mee naar huis gekregen voor de kerstvakantie. Het wordt er weer voor, dus lekker lezen onder de boom of elders.

Wij ontvangen uw kind graag weer op maandag 8 januari 2024. Voor nu fijne feestdagen namens het hele team!

Op zoek naar leuke boeken?

Hierbij een bericht van Matilda:

Ik ben een echte boekenwurm.
Ik leen stapels boeken in de bibliotheek.
Hier vind je de boeken die ik deze keer de leukste vond!

Advieslijsten Winter 2023 Matilda Op school
Kerst op de Kannenburg

De bewoners van Kannenburg zijn al helemaal in de kerstsfeer! Ouders en kinderen van Kleurrijk zijn van harte welkom op zaterdag 23 december.

Studiedag maar wel...

Na een gezellige Sinterklaasdag zijn alle leerlingen van Kleurrijk op woensdag 6 december vrij. De meesters en juffen hebben deze dag studiedag. De activiteiten van Martijn (Raster) gaan WEL door.

Dans en houtbewerking

Donderdag 9 november start onze tweede workshopronde van dit jaar. Wij hebben er zin in! Deze ronde sluiten juf Shuk-Yee en juf Manon aan als vakdocent. Zij verzorgen workshops houtbewerking en dans. Beide juffen verzorgen ook naschools aanbod voor groep 3-8.

U kunt uw kind nog inschrijven via de website Kindcentrum Kleurrijk | Activiteiten na schooltijd (sportindeventer.nl). Aan dit aanbod zijn geen kosten verbonden.

Speelinloop Sam & Iep

Vandaag is Kleurrijk gestart met een speelinloop voor 1 jarigen tijdens het peuterspelen op maandag. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons kindcentrum en andere ouders uit de wijk te ontmoeten!

U bent van harte welkom bij de peuterspeelzaal Sam en Iep op maandagochtend 13 november, 27 november en 11 december van 8.30 tot 10.00 uur. Veel speelplezier!

Bibliotheekactiviteiten in de vakantie

In de herfstvakantie is er van alles te doen in de Bibliotheek aan de Stromarkt, zie de bijlage of kijk op
WWW.BIBLIOTHEEKDEVENTER.NL/AGENDA

Herfstvakantie 2023 Bibliotheek Deventer