We gaan weer zaalvoetballen!

Martijn biedt ook dit jaar weer zaalvoetbal aan. Let op, dit jaar op een andere locatie!

Welk schoolfruit krijgt mijn kind in oktober?

Ook volgende maand is er weer een gezond aanbod op school!

Kopie van Overzicht levering schoolfruit Oktober Regio Noord
Voorstelling woensdag 12 oktober in de gymzaal

 Met je kind gratis naar een voorstelling? Het kan op woensdag 12 oktober! Kiki Heessels en Jina Sumedi spelen dan in gymzaal De Polakkers de voorstelling Bij Kiek thuis. Deze voorstelling is georganiseerd door de Bibliotheek Deventer en is mogelijk gemaakt door de subsidieregeling School en omgeving.

 Waar gaat het over?

Tante Kiek heeft genoeg van haar huis en familie, het is zo’n gekke slordige boel daar. Puh, ze is zelf veel sjieker, toch? Ze gaat lekker weglopen, en de poes loopt ook een stukje mee op. Van alles heeft ze meegenomen in haar koffers, om de tocht gezellig te maken. Waarheen ze gaat? Tja... dat weet ze zelf ook nog niet! Onderweg denkt ze na over waar je je thuis voelt. Want als poes afhaakt en naar huis gaat is het dan nog leuk zo zonder beste maatje? Voel je je dan nog thuis? Ook al wil ze het niet, Kiek begint iedereen dan toch een beetje te missen...

 Waar en wanneer?

  • Woensdag 12 oktober, 15.30-16.15 uur
  • Gymzaal De Polakkers zaal 1, Zwaluwenburg 8


Wat kost het?
Niets! Komen kijken is gratis en vooraf opgeven is niet nodig.

 

Bij Kiek thuis
Nieuwbouw Zwaluwenburg

Dinsdagavond 19 september bent u van harte welkom op een informatieavond over onze nieuwbouw. U kunt binnenlopen tussen 17.00 en 20.00 uur. De koffie staat klaar!

Bewonersbrief uitnodiging inloopbijeenkomst 19 september 2023
Afsluiting techniekdag

Wat gaat hier vanmiddag gebeuren? Onze school is vandaag overgenomen door zes professoren die de kinderen de hele dag meenemen in de wondere wereld van techniek. Om 14.00 uur verzamelen we op het kleuterplein voor een spectaculaire afsluiting. Komt u ook?

Mad Science

Woensdag 6 september is het zo ver, dan komen de professoren van Mad Science langs voor een dag vol wetenschap en techniek.
De gehele dag zal door de professoren worden verzorgd met lessen over de regenboog, dino's, magische magneten, geluidsgolven, optische illusies en meer en er vinden bovendien funstations plaats met o.a. slijm, buisjes knallen en rookringen schieten.

De dag zal op het plein worden afgesloten (om 14.00 uur) met een vurig spektakel waarbij ouders en andere belangstellenden van harte welkom zijn.
Het idee is om dit buiten op het kleuterplein (bij de gekleurde muur) plaats te laten vinden. Komt u ook?

Dyslexiezorg op school

Vanaf dit schooljaar biedt Kindcentrum Kleurrijk ook ruimte aan dyslexiezorg. Deze extra ondersteuning wordt uitgevoerd door de RID. In de bijlage stelt behandelaar Rachel Christiaans zich aan u voor. Rachel is elke week op donderdag in ons gebouw aanwezig.

Even voorstellen rid
Fijne vakantie!

Na een muzikale en gezonde workshopdag sloten wij vandaag met een voldaan gevoel het schooljaar af. Wij wensen u een fijne vakantie en staan weer klaar voor uw kind op maandag 4 september.

Vijfhoekloop

Zondag 25 juni kunnen kinderen weer meedoen met de kidsrun van de Vijfhoekloop. Door het groen van de Ulebelt is een mooie route van 1 kilometer uitgezet.

Flyer A5 vijfhoekloop
Voorleesbijeenkomst

Vrijdag 9 juni om 09.30 organiseert Raster met Bibliotheek Deventer een voorleesuurtje in de speelzaal van Kleurrijk. U bent van harte welkom met uw peuter, net als alle andere ouders met jonge kinderen in de wijk. De kleuters van Kleurrijk schuiven natuurlijk gezellig aan.