Limai start jeugdkoor

Ook dit jaar hebben onze leerlingen weer genoten van onze muzikale samenwerking met LIMAI. Na de zomer start LIMAI een jeugdkoor, wellicht ook interessant voor uw kind!

Deventer Jeugdkoor - Doe je mee?
Het Deventer Jeugdkoor is een ambitieus koor voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ze leren om met een goede techniek, zuiver te zingen. We zingen klassieke muziek zingen, maar ook popnummers uit verschillende periodes en volksmuziek uit allerlei plekken uit de wereld. De muzikale focus verschilt per periode. Het is een gezellig koor waar kinderen vriendschappen kunnen sluiten en na een schooldag kunnen ontladen door hun stem te laten horen. Het Deventer Jeugdkoor (juniorgroep) oefent elke maandagmiddag van 16.30 tot 17.15 en het Deventer Jeugdkoor van 17.15 uur tot 18.15 uur.

Op de website staat meer informatie: https://limai.nl/deventer-jeugdkoor/

Kom je naar de Open Dag van de IJsselvilla op 7 september? Dan kun je ontdekken of het bij je past, of dat je toch liever een instrument wilt leren bespelen ;-)

Aanbod Agno

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Bij de oudergesprekken krijgt u een folder mee over ACTief opvoeden van Agno. Agno organiseert 6 bijeenkomsten voor ouders om te praten over opvoedkundige vraagstukken. De leerkracht zal u bij de oudergesprekken van informatie voorzien. De bijeenkomsten zijn op onderstaande data bij ons op school:

Vrijdag 8 november, vrijdag 15 november, vrijdag 22 november, vrijdag 29 november, vrijdag 6 december en vrijdag 13 december. De bijeenkomsten zijn van 08:45 - 10:15 uur. Wanneer u zich aanmeldt gaan we er van uit dat u alle zes bijeenkomsten aanwezig bent.

U kan zich aanmelden bij de leerkracht van uw groep of bij mij (t.mars@varietas.nl). We kijken er naar uit om u als ouder welkom te heten, zodat u met andere ouders en medewerkers van Agno kan sparren over opvoedkundige vraagstukken.Nieuwsbrief met studiedagen en groepsindeling

Vanaf nu ontvangt u weer maandelijks een nieuwsbrief van Kleurrijk! In deze nieuwsbrief noemen wij (nogmaals) belangrijke data en zaken voor de komende maand en nemen wij u mee in de ontwikkeling van ons onderwijs. Nieuwtjes uit de klas en foto's van de dagelijkse gang van zaken blijft u zoals gewend via Klasbord ontvangen.

In deze eerste nieuwsbrief van juli leest u meer over ons begrijpend leesonderwijs, het vakantierooster van volgend jaar en de nieuwe groepsindeling.


Nieuwsbrief juli 2024
Hesjes avondvierdaagse graag mee terug naar school

Wij kijken terug op een geslaagde avondvierdaagse! Graag ontvangen wij alle hesjes maandag weer op school zodat meester Charl ze kan wassen.

Dank aan de OV en alle ouders die mee hebben gelopen om deze (helaas wat natte) editie wederom tot een succes te maken.


Buitenspeeldag

Woensdag 12 juni is het weer buitenspeeldag!

Onze leerlingenraad denkt mee met Raster en helpt ook bij de uitvoering. Wij kijken uit naar een leuke middag voor alle kinderen in de wijk!

Laatste ronde naschools aanbod: 6 x boksen of techniek

Ook in de laatste weken van het schooljaar is er 's middags van alles te beleven op ons kindcentrum!

Volgende week start Jan Lubbers op maandag met een serie van zes lessen kickboksen voor groep 7 en 8 (www.kickboksinglight.nl). Maurice Westerbeek start die zelfde dag met een serie van zes technieklessen voor groep 5 en 6. (www.inflora.nl)

U kunt uw kind opgeven via de website: https://sportindeventer.nl/club-detail?id=75a9be77-b1b7-4df2-adf0-8b5e765d26f3 . De leerkrachten zullen hier mogen ook in de klas nog even kort aandacht aan besteden.

Activiteiten The Mall

Jongerencentrum The Mall organiseert weer leuke activiteiten op donderdagmiddag!

Inloop nieuwbouw woensdag 24 april

Woensdag 24 april presenteert de gemeente een verdere uitwerking van de nieuwbouwplannen voor onze school en het gebied er omheen. U ben allen van harte welkom om 17.00 uur in het lokaal naast de schoolbibliotheek.

Gisteren tekenden alle partijen die deel zullen uitmaken van Nieuw Zwaluwenburg een intentiebijeenkomst. Daar zijn we blij mee!

uitnodiging inloop
Buitenschools aanbod

Volgende week beginnen wij weer met de creatieve workshops op donderdag. Daar hebben we zin in!

Na schooltijd kan uw kind gratis deelnemen aan danslessen of houtbewerking. Er is nog voldoende plaats bij dans en nog beperkt plaats bij hout.

Meedoen? Inschrijven kan via Kindcentrum Kleurrijk | Activiteiten na schooltijd (sportindeventer.nl)

Zaalvoetbal start weer

Martijn biedt tot en met juni weer zaalvoetbal aan in de Polakkers. Daar zijn we blij mee! Leerlingen uit groep 6, 7 en 8 zijn van harte welkom om mee te doen op donderdagmiddag.