Home>Nieuws>Kindcentrum Kleurrijk – ontdek het samen

Kindcentrum Kleurrijk – ontdek het samen

donderdag 9 mei 2019

De nieuwe naam van ons kindcentrum is 9 mei jl. bekend gemaakt:
Kindcentrum Kleurrijk – ontdek het samen
Wij zijn heel blij en trots met deze nieuwe naam met het nieuwe logo en slogan. Ontdek het samen! Samen zijn we tot de naam gekomen, met alle individuele inbreng waren we nooit hiertoe gekomen. Samenwerken staat hoog aangeschreven bij ons op Kleurrijk, waardering voor elke kleur, ieder kind met ieders talent, waarbij iedereen zich met alle hulp en mengeling van vele culturen, geloof en karakters een eigen individu mag vormen!
Wij geven kleur aan onderwijs door de eigenheid van kinderen te zien en te stimuleren.
De speelse iconen staan voor ontwikkelen, aan de slag gaan, activeren, ontdekken en creativiteit. De icoontjes balanceren boven elkaar, wat voor bouwen en vertrouwen staan; samen ontdekken.

Wij geven kleur aan onderwijs door de eigenheid van kinderen te zien en te stimuleren.
Wij staan voor ontwikkelen, aan de slag gaan, activeren, ontdekken en creativiteit. Samen bouwen we om tot iets te komen waarbij vertrouwen en plezier voorop staan. Ontdek het samen!

Fantastisch hoe de naam tot stand kwam;
Mika Swart uit groep 8 van de St. Bernardus opperde eigenlijk een andere naam, maar gaf daarbij als uitleg: kleurrijk, bewegingen, groei.
De naam kleurrijk is opgeschreven door Cato Vos uit groep 2B en Tygo Visscher uit 2B.
Wie het helemaal precies op heeft geschreven zoals wij het kindcentrum noemen is Jara Nijland uit groep 1/2 van de Pr. Maurits. Geweldig! Dank jullie wel!!!!