logokleurrijk
nieuwsbrief 1.2 - 5 september 2019

Een mooie start van dit schooljaar!

Afgelopen week zijn de groepen gestart met vooral de focus op de groepsvorming. De feestweek heeft daar zeker toe bijgedragen met de dag van bewegen bij het maken van de meest kleurrijke taart en de speurtocht door de school. Heel fijn en mooi om te zien hoe ook ouders hierbij aanwezig waren en hebben bijgedragen! Heel veel dank hiervoor!
Onderaan deze nieuwsbrief vindt u een link naar de foto's of bezoek de website en kijk bij de fotoalbums.
Het is een mooie start van het schooljaar!

Nieuw op Kleurrijk!

groepen
Hierbij stellen wij aan jullie voor Bob, Kwal, Daan, Dino, Spikkeltje, Noepeltje, Elekje, Doedel, Sip en Eoh!
Of is het toch anders..
welkom1

Even voorstellen

Mijn naam is Mathieu Bootsveld en ik woon samen met mijn vrouw en onze vier kinderen in Zwolle. Sinds vorige week werk ik als interim- directeur op Kindcentrum Kleurrijk. Tot 1 januari werk ik 3 dagen per week (maandag, dinsdag en een wisselende 3e dag) op school. Samen met Janneke van Mierlo vormen wij het managementteam van school.
De afgelopen weken heb ik een positief beeld van de school gekregen. De school ziet er prachtig uit, er werkt een gemotiveerd team en de kinderen hebben zin om weer veel te gaan leren dit jaar.
Mochten er zaken zijn die u met mij wilt bespreken dan kunt u mij zelf aanspreken of een mail sturen naar m.bootsveld@stichtingquovadis.nl.n mijn vrije tijd tennis ik graag. Daarnaast vind ik het heerlijk om te lezen en tijd door te brengen met mijn gezin.
Ik zie uit naar een goede samenwerking de komende periode waarin u van mij mag verwachten dat ik er alles aan zal doen om de mooie ontwikkelingen die ik binnen de school zie verder uit te bouwen en te borgen tot het moment dat de nieuwe directeur gaat starten. Ik heb er in ieder geval veel zin in.
Met vriendelijke groet, Mathieu Bootsveld

Startgesprekken inplannen vanaf donderdag 5 september

De startgesprekken voor de groepen 1 t/m 7 (groep 8 vindt in oktober plaats) staan gepland in de week van 16 september van 14.30 uur tot 17.30 uur. U kunt zich inschrijven via de app. U krijgt hier donderdag 5 september a.s. een melding van; ga naar de 'inbox', een keuzemogelijkheid onder aan in de app. In de planner zijn de keuzes zichtbaar wanneer de gesprekken …

Formulier toestemming foto's

Bij dit bericht vindt u een button voor het toestemmingsformulier waarop u kunt aangeven hoe wij mogen omgaan met het plaatsen van foto’s op de website en social media. Wilt u dit formulier na invullen ondertekend retour doen aan de leerkracht?
Het formulier ligt, indien u niet in de mogelijkheid bent het formulier te printen, ook in de hal op school.

Meubels Prins Maurits

In het pand van de Pr. Maurits staan nog diverse meubels zoals tafels, stoelen, krukken, kasten etc. Heeft u hier belangstelling voor maak dan een afspraak met Charl zodat u de spullen kunt bekijken en desgewenst over te nemen.
Dit kan tot vrijdag 13 september.

Informatie op de website

Woensdag 4 september zijn van alle kinderen individuele, broer/zus en groepstoto's gemaakt.
Deze informatie heeft in de eerste nieuwsbrief gestaan en is ook terug te vinden op de agenda. Bezoek s.v.p. regelmatig de website om goed op de hoogte te blijven van alle activiteiten bij ons op het kindcentrum.

Klassenavond 11-09

Op woensdag 11 september van 19:30 uur – 20:45 uur is er een informatieavond voor alle groepen. Deze bestaat uit twee rondes:
19:30 uur tot 20:00 uur ronde 1. 20.00 uur tot 20.30 uur PAUZE
20:15 uur tot 20:45 uur ronde 2. Mocht u meer kinderen op onze school hebben, dan heeft u dus de mogelijkheid uit 2 groepen te kiezen in de verschillende rondes.

Sportstars (kids)

Speciaal voor kinderen van 2 t/m 6 jaar biedt Volleybalvereninging Avior een leuk sportprogramma, waarbij het plezier in sport centraal staat. Tijdens het programma wordt er een eerste kennismaking gemaakt met volleybal en worden er verschillende bewegingsvaardigheden geleerd.

Zabuki Deventer

Zabuki Deventer gaat weer van start op woensdag 11 september met het thema: ’Zabuki @de kunst van drukken’ De vrijwilligers van Zabuki zijn goed uitgerust in de vakantie en hebben zin in een nieuw seizoen Zabuki activiteiten. De groep vrijwilligers laten de kinderen van 7 t/m 12 jaar op een leuke en verrassende manier in aanraking komen met o.a. wetenschap.

Koffie & Cake inloopbijeenkomsten

Stichting ROOS en Stichting Quo Vadis doen onderzoek naar een besturenfusie. Om medewerkers en ouders van beide organisaties op de hoogte houden van de voortgang en om hen de mogelijkheid te bieden om vragen te stellen, worden gezamenlijke Koffie & Cake inloopbijeenkomsten georganiseerd.

Fotoalbums kleurrijke feestweek

Foto's 'volop in beweging' feestweek 2019
Foto's 'creativiteit en aan de slag' feestweek 2019
Foto's 'ontwikkelen en samen ontdekken' speurtocht feestweek 2019
twitter instagram 
Kindcentrum Kleurrijk
Zwaluwenburg 6
7423 DS Deventer
Telefoon: (0570) 651321