Interne vertrouwenspersoon

De interne vertrouwenspersoon is iemand waar je naar toegaat, wanneer er iets gebeurt wat jij niet prettig vindt. Voor kinderen kan dit zijn dat zij gepest worden, dat ze op een vervelende manier worden aangeraakt of geslagen. Dit kan op school voor komen, maar ook thuis. Ouders kunnen ook bij onze interne vertrouwenspersoon terecht met klachten of zorgen over hun kind.

 

Wie is de vertrouwenspersoon?Thijs MarsThijs Mars

Dat ben ik: Meester Thijs. Ik ben alle dagen van de week op school en dan kun je mij vinden in mijn klas. Ook heb ik een brievenbus in de school hangen waar je een briefje voor mij kan achterlaten. Maar je mag me ook altijd bellen of mailen. Mijn telefoonnummer is 0570-651321 en mijn e-mailadres is: t punt mars apestaart stichtingquovadis punt nl

 

Alles wat je aan een vertrouwenspersoon vertelt is geheim. Om je te kunnen helpen, is het soms nodig dat ik het tegen iemand anders zeg. Dat doe ik alleen als jij dat wil en goed vindt. Ik hoop, dat jullie de weg naar mij weten te vinden. Als er nog vragen zijn, bel me of spreek me aan, daar ben ik voor.

 

Wie is de externe vertrouwenspersoon?

De externe vertrouwenspersoon van Stichting Quo Vadis wordt geleverd door Buro Vertrouwenspersonen (http://www.burovertrouwenspersonen.nl). Contactpersoon voor onze school is Dorine Gerritsma (dorinegerritsma@burovertrouwenspersonen.nl of tel. 06-51153526)

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren