Kindcentrum Kleurrijk

Kindcentrum Kleurrijk is een veilige en vertrouwde school in de buurt waar ieder kind meedoet, zichzelf mag zijn en worden.

 

Wij staan voor gedegen onderwijs, spelend en ontdekkend leren, samenwerking en creativiteit.

 

Samen met onze partners bouwen we aan een integraal kindcentrum waar ontwikkeling, vertrouwen en plezier in leren voorop staan.

 

Ons motto is: ontdek het samen!

Kennismaken met sport

In februari en maart kunnen onze leerlingen  weer kennismaken met verschillende sporten. Uw kind kan bijvoorbeeld meedoen met roeien, mountainbiken, tennis, volleybal, roeien of korfbal. De trainingen worden in blokken van 3 lessen aangeboden. Meer informatie vindt u in de bijlage. Schrijf snel in want vol is vol! 

Inline image

25 januariLees verder

Wij staan voor gedegen onderwijs, spelend en ontdekkend leren, samenwerking en creativiteit.

Nationale Voorleesdagen met Ron König

Op woensdag 26 januari starten de nationale voorleesdagen. Vandaag hadden wij een opwarmer in de groepen 1/2. Burgemeester Ron König las voor uit het prentenboek van het jaar en daarmee het boek van de voorleesdagen ‘Maar eerst ving ik een monster’, van Tjibbe Veldkamp & Kees de Boer. 

 

Volgende week woensdag gaan we schoolbreed van start en wordt er in elke groep voorgelezen. Het boek wordt nadien besproken in de klas met een lesbrief, quiz of andere leuke verwerkingsactiviteit. Bovendien zal er in de klas een hoekje/kastje zijn en zal er veel aandacht zijn voor voorlezen.

 

Doet u thuis ook mee?

 

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt ouders en kinderen veel plezier. Probeer dus ook thuis van voorlezen een feestje te maken!

burgemeester1burgemeester2

20 januariLees verder
Agenda
Blokperiode 3
31 januariLees verder
Studiedag
3 februariLees verder
Groep 8 definitief adviesgesprekken
9 februariLees verder
Carnaval
18 februariLees verder

Wij leren kinderen hun talenten in te zetten en het beste uit zichzelf te halen.

Nieuwe beslisboom

Mag mijn kind naar school? Gebruik de meest actuele beslisboom. 

 

vraag 

10 januariLees verder

Ontdek het samen!

KWINK voor ouders

Dit jaar implementeren wij de methode KWINK voor sociaal emotionele ontwikkeling op Kindcentrum Kleurrijk. Het geplande oudermoment hierover op donderdag 13 januari kan helaas niet doorgaan in verband met de huidige coronamaatregelen. Wij zullen deze bijeenkomst alsnog organiseren wanneer dit weer mogelijk is. Tot die tijd vindt u meer informatie over KWINK en hoe u thuis op deze lessen kunt aansluiten in bijgevoegd oudermagazine. 

 

kwink

 

 

10 januariLees verder
Facebook
Luizenpluizen

In verband met de nog steeds geldende coronamaatregelen kunnen de luizenpluisouders ook na deze vakantie helaas niet op school komen. Wij verzoeken u uw kind thuis te controleren op hoofdluis en eventuele besmettingen aan de leerkracht door te geven. Bij voorbaat dank! 

 

luis

10 januariLees verder

Wij geven kleur aan ons onderwijs door de eigenheid van kinderen te zien en te stimuleren.

Welkom terug op school!

Wat fijn om onze leerlingen weer enthousiast de school binnen te zien komen! Het team van Kleurrijk heeft zin in het nieuwe jaar en wenst u een gelukkig en gezond 2022.

 

Ook dit jaar hebben we helaas nog te maken met maatregelen tegen het coronavirus. U heeft hierover een in de vakantie een brief van ons bestuur ontvangen die hierbij nogmaals is toegevoegd. Vandaag worden in groep 6, 7 en 8 weer zelftesten uitgedeeld. Uw kind krijgt vier doosjes mee, voldoende voor twee weken preventief testen. 

 

test

10 januariLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren