Kindcentrum Kleurrijk

Samenwerken staat hoog aangeschreven bij ons op Kleurrijk, waardering voor elke kleur, ieder kind met ieders talent, waarbij iedereen zich met alle hulp en mengeling van vele culturen, geloof en karakters een eigen individu mag vormen!
Wij geven kleur aan onderwijs door de eigenheid van kinderen te zien en te stimuleren.
Wij staan voor ontwikkelen, aan de slag gaan, activeren, ontdekken en creativiteit. Samen bouwen we om tot iets te komen waarbij vertrouwen en plezier voorop staan.

Ontdek het samen!

Middagprogramma by Heutink

’s Ochtends is het tijd voor online les: kinderen komen digitaal naar school en gaan samen met juf of meester werken aan taal, spelling, rekenen en meer.

Voor de middag biedt Heutink een verantwoord online vermaak: de kinderen kunnen aan de slag met maken, bewegen, vragen, weten, ontdekken en meer, samen met gave gasten. Niks moet, alles mag.

 

Samen met onze partners stelden we een leuk én leerzaam programma op met een heleboel korte, krachtige activiteitenblokken van maximaal 15 minuten.Het is zoals het is: na de kerstvakantie gaat Nederland weer een tijdje online naar school. We weten nu hoe het werkt, we zijn er in theorie klaar voor, maar het is niet wat we het liefste zouden willen. Heel veel succes weer met deze enorme uitdaging!

 

's Ochtends school... en 's middags dan?

Het ochtendprogramma staat; ouders kunnen rekenen op een online alternatief voor de schoollessen voor hun kinderen, en kinderen kunnen rekenen op hun juf of meester die hen daarin begeleidt en ondersteunt. Om ook voor het middaggedeelte een verantwoorde, leuke invulling te verzinnen is voor veel ouders een uitdaging. Om hen, u en vooral de kinderen zelf daarbij een beetje te helpen, hebben we iets bedacht:

 

HÉT MIDDAGPROGRAMMA.

 

Klik op onderstaande link voor meer info:

HÉT MIDDAGPROGRAMMA | By Heutink

31 decemberLees verder

Wij staan voor ontwikkelen, aan de slag gaan, activeren, ontdekken en creativiteit.

Bewegend Ganzenbord
Inline imageHelaas vanwege corona moeten de deuren weer sluiten van alle scholen.
Wij zijn als Sport- en beweegcoaches meteen om tafel gegaan wat we kunnen betekenen voor onze scholen.

Omdat het bijna vakantie is hebben we het bewegend ganzenbord (wat zo'n succes is) nogmaals voor thuis, maar dan in een wintereditie (zie bijlage onderaan deze pagina). 
Deze kan gespeeld worden met het hele gezin, zodat blijven bewegen en veel plezier hebben binnen de richtlijnen van het RIVM gehandhaafd blijft.

Na de kerstvakantie komen wij nog met 2 bingo's, één voor binnen en één voor buiten.

Voor iedereen een hele fijne vakantie, fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Inline image
18 decemberLees verder
Agenda
Start Nationale Voorleesdagen
20 januariLees verder
Medezeggenschapsraad
22 januariLees verder
Rapporten
10 februariLees verder
Carnaval
12 februariLees verder

Samen bouwen we om tot iets te komen waarbij vertrouwen en plezier voorop staan.

Digitale adventskalender 2020

 

Ook dit jaar biedt "Hemel en Aarde" een adventskalender aan. Voor elke dag in de weken voor kerst een klein pareltje, dat zonder voorbereiding samen beleefd kan worden. Daarmee is de kalender een mooie natuurlijk aanvulling op de lessen en een mooie voorbereiding op Kerstmis.

De kalender is gestart op maandag 30 november.

 

16 decemberLees verder

Ontdek het samen

Het bijzondere kerstfeest van Papa Panov

 

Kerstmusical de wonderlijke kerst van vadertje PanovHet is stil in het kleine huisje van schoenmaker Panov. Af en toe kijkt hij uit het raam. Hij zucht maar eens. Het begint alweer donker de worden. Hij ziet allemaal mensen voorbij lopen, op weg naar huis. De meesten zwaaien naar hem. In het dorp noemt iedereen hem: Papa Panov. Voor iedereen heeft hij een vriendelijk woord. Papa Panov is niet rijk. Het enige wat hij heeft, is het kleine huisje met één kamer, waarvan het raam uitkijkt op de Dorpsstraat. In die ene kamer woont hij, slaapt hij en maakt hij schoenen. Toch is hij ook niet erg arm. Hij heeft alle gereedschappen die een schoenmaker nodig heeft, een prachtige gietijzeren kachel om zijn eten op te koken en een fijne rieten stoel om in te zitten en een beetje te dommelen. In de hoek staat een bed met een heerlijke warme lappendeken en een olielampje, dat een gezellig licht verspreidt als het donker wordt.  

 

Verhaal voor de bovenbouw.
Vadertje Panov, een kerstverhaal van L. Tolstoi naar Mattheus 25.

15 decemberLees verder
Twitter
Op tijd voor het lichtfeest

Sonny’s opa is kaarsenmaker in de stad waar op kerstavond iets bijzonders gebeurt. Dan is het lichtfeest en steken alle stadsbewoners met elkaar hun kaarsen aan. Geen gewone kaarsen, maar een die de kaarsenmaker speciaal voor ieder van hen gemaakt heeft. Dit jaar zijn de kaarsen op 24 december nog niet af... Prentenboek bij de kerstviering van Trefwoord 2020.

Verhaal voor de onderbouw.

Prentenboek bij de kerstviering van Trefwoord 2020 Op tijd voor het  lichtfeest

Op tijd voor het lichtfeest by Kwintessens - issuu

15 decemberLees verder

Wij geven kleur aan onderwijs door de eigenheid van kinderen te zien en te stimuleren.

SportStars 2021

Inline imageHet project SportStars staat weer op het punt van beginnen na de kerstvakantie.
Sportstars is een sportkennismakingsprogramma voor kinderen van 6 - 12 jaar die door verschillende sportverenigingen uit de gemeente Deventer samen met Sportbedrijf Deventer wordt georganiseerd. 

Hierbij als bijlage de Flyer voor het nieuwe aanbod van 2021.
We gaan starten in januari en hebben weer een mooi programma voor de kinderen opgezet.

Alle blokken staan online op: Sportaanbieder (sportindeventer.nl)
De inschrijvingen zijn geopend en het gaat snel, let op: vol = vol!

 

Paulien

14 decemberLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren