Buitenschoolse activiteiten in ons gebouw
23 januari 2023

Kindcentrum Kleurrijk wil graag dat ieder kind zijn of haar talent kan ontdekken. Vanaf dit jaar bieden we, samen met onze partners Raster, Sportbedrijf en Kunstcircuit een groot aantal uitdagende activiteiten aan na schooltijd. U krijgt hiervoor nu nog losse uitnodgingen, de komende weken zal al het buitenschoolse aanbod op één plek in een agenda worden gezet zodat u overzicht heeft over het hele jaar. 

 

De komende weken kan uw kind gratis deelnemen aan:  

 

Dinsdag (17 januari t/m 28 maart)

Sport en spel

Locatie: Polakkers zaal 1

Tijd: 15:00 tot 16:00 (groep 1 t/m 4)

Tijd: 16:00 tot 17:00 (groep 5 t/m 6)

 

Woensdag 

Crea middag (groep 5 & 6)

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn zoals tekenen, knutselen, verven en meer. Of ben je heel creatief. Dan is dit wat voor jou.

De activiteit is in het techniek lokaal van Kleurrijk.

 

De spelshow middag (Groep 7 & 8)

Hou je graag van leuke uitdagende spelletjes, Wil jij je kennis op de proef stellen. Vind je tv programma’s zoals ‘Wie is de mol’, ‘Ik hou van Holland’ en Expeditie Robinson. Dan is dit wat voor jou. De activiteit zal plaatsvinden bij SAM&Iep.

 

Donderdag (12 januari t/m 6 jul )

Zaalvoetbal (groep 5 t/m 8)

Locatie: Polakkers zaal 2

Tijd: 14:30 tot 16:30 

 

Aanmelden voor deze activiteiten kan door een mailtje te sturen naar m.mulder@rastergroep.nl met daarin de naam, achternaam, leeftijd van uw kind en voor welke activiteit u aanmeldt.  

 

Vrijdag   

Sporten en bewegen na schooltijd

Heb jij zin om na schooltijd lekker te sporten en bewegen? Doe dan elke vrijdagmiddag mee met leuke sporten zoals volleybal, atletiek en nog veel meer. De sportactiviteiten worden gegeven door Jens en Nick van Sportbedrijf Deventer. 

 

Kijk voor dit programma en inschrijven op www.sportindeventer.nl/kleurrijk en schrijf snel in!

 

 

 

 

Kindcentrum Kleurrijk is een veilige en vertrouwde school in de buurt waar ieder kind meedoet, zichzelf mag zijn en worden.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren