Kinderbuurtfeest
26 augustus 2021

Op zaterdag 28 augustus (aanstaande zaterdag) is er op ons schoolpein een Kinderbuurtfeest ter gelegenheid van 40 jaar Winkelcentrum Zwaluwenburg.

 

Het feest is bestemd voor kinderen van groep 1 tot en met 4 en hun ouders. Toegang uitsluitend via de ingang van het jongerencentrum The Mall op de Zwaluwenburg. Er is een springkussen, nagels lakken, schminken, knutselen en bussen gooien (met leuke prijsjes). Verder pannenkoeken, ijsjes, drinken en popcorn.

 

Voor de ouders is er een terras met zitplaatsen op 1,5 m afstand waar koffie en thee wordt geserveerd. Er is ook een verloting met mooie prijzen. De opbrengst is voor de strijd tegen kanker (KWF, Kika en Lotgenoten borstkanker).

 

De algemene coronaregels zijn van toepassing, dus mensen met coronagerelateerde klachten blijven thuis en er worden niet meer dan 75 mensen tegelijk op het feestterrein toegelaten. Instructies van de organisatie moeten worden opgevolgd. Het feest wordt mogelijk gemaakt door het wijkteam en Wij Deventer.

 

We hopen er een gezellige dag van te maken. Het feestplein wordt geopend om 10:30 en om 15:30 sluiten we weer af.

40

 

 

Kindcentrum Kleurrijk is een veilige en vertrouwde school in de buurt waar ieder kind meedoet, zichzelf mag zijn en worden.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren