Middagprogramma by Heutink
31 december 2020

’s Ochtends is het tijd voor online les: kinderen komen digitaal naar school en gaan samen met juf of meester werken aan taal, spelling, rekenen en meer.

Voor de middag biedt Heutink een verantwoord online vermaak: de kinderen kunnen aan de slag met maken, bewegen, vragen, weten, ontdekken en meer, samen met gave gasten. Niks moet, alles mag.

 

Samen met onze partners stelden we een leuk én leerzaam programma op met een heleboel korte, krachtige activiteitenblokken van maximaal 15 minuten.Het is zoals het is: na de kerstvakantie gaat Nederland weer een tijdje online naar school. We weten nu hoe het werkt, we zijn er in theorie klaar voor, maar het is niet wat we het liefste zouden willen. Heel veel succes weer met deze enorme uitdaging!

 

's Ochtends school... en 's middags dan?

Het ochtendprogramma staat; ouders kunnen rekenen op een online alternatief voor de schoollessen voor hun kinderen, en kinderen kunnen rekenen op hun juf of meester die hen daarin begeleidt en ondersteunt. Om ook voor het middaggedeelte een verantwoorde, leuke invulling te verzinnen is voor veel ouders een uitdaging. Om hen, u en vooral de kinderen zelf daarbij een beetje te helpen, hebben we iets bedacht:

 

HÉT MIDDAGPROGRAMMA.

 

Klik op onderstaande link voor meer info:

HÉT MIDDAGPROGRAMMA | By Heutink

Kinderen staan als zelfstandig en veerkrachtig individu in de wereld/de maatschappij, waarbij ze hun talenten inzetten en het beste uit zichzelf halen.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren