logokleurrijk
nieuwsbrief 1.0 - 15 juli 2019

Start van een nieuwe website

Dit is de eerste nieuwsbrief voor de website.
Een nieuwe naam, voor velen een nieuwe plek, een nieuwe website en nu dus ook een nieuwe nieuwsbrief.
Deze is niet per mail verstuurd en als intro is deze geplaatst op de website.
De eerste nieuwsbrief zal u, als ouder en indien u zich heeft ingeschreven als abonnee, ontvangen op vrijdag 23 augustus.
Een fijne vakantie gewenst en tot het nieuwe schooljaar!

Nieuw op het kindcentrum!

team
welkom1
Matthieu Bootsveld, directeur
Juf Danique, groep 4
Juf Elma, groep 5
Meester Elrik, groep 6
Juf Emmely, groep 7
Juf Deborah, groep 8
Juf Mariëlle, groep 8

Juf Seline getrouwd!

Op vrijdag 12 juli 2019 zijn juf Seline en Chiljon getrouwd! Op de foto kunnen jullie nu ook zien hoe mooi het bruidspaar is.
Alle geluk gewenst!
Bruiloft in Zwolle en Heinoo
gefeliciteerd

Kindcentrum Kleurrijk - ontdek het samen

De nieuwe naam van ons kindcentrum is 9 mei jl. bekend gemaakt: Kindcentrum Kleurrijk - ontdek het samen.
Wij zijn heel blij en trots met deze nieuwe naam met het nieuwe logo en slogan. Ontdek het samen!
Samen zijn we tot de naam gekomen, met alle individuele inbreng waren we nooit hiertoe gekomen. Samenwerken staat hoog aangeschreven bij ons op Kleurrijk, waardering voor elke kleur, ieder kind met ieders talent, waarbij iedereen zich met alle hulp en mengeling van vele culturen, geloof en karakters een eigen individu mag vormen!

Social media: wij zijn op Instagram!

Twitter en Facebook mogen voorheen dan wel de geschikte kanalen zijn geweest voor het verspreiden van informatie, de jongere generaties denken daar heel anders over. Instagram is hot! Het social media kanaal waardoor iedereen zich professioneel fotograaf en editor voelt is momenteel razend populair bij Millenials en vooral Generation Z. Instagram is met 600 gebruikers wereldwijd en 3,2 miljoen gebruikers …

Snappet vernieuwd!

Leerkrachten hebben veruit het meeste invloed op de leerresultaten in de klas. John Hattie onderzocht hoe leerkrachten het verschil kunnen maken en concludeerde dat er vijf kenmerken zijn die een leerkracht excellent maken. Snappet vertaalde dit in Hattie's High Five en maakt met de laatste vernieuwingen, datgene wat excellente leerkrachten doen makkelijker. Vernieuwd dashboard De laatste vernieuwingen staan volgend schooljaar voor iedereen klaar. Hiermee wordt het voor alle leerkrachten makkelijker …

1e week van het schooljaar: Feestweek!

Op maandag 26 augustus 2019 start kindcentrum Kleurrijk echt! We gaan dit vieren met een leuke feestweek met verschillende festiviteiten! Op maandag en dinsdag staat de kennismaking centraal. Alle ouders mogen beide ochtenden met de kinderen naar binnen om kennis te maken met de kinderen, leerkracht, de school, de klas en andere medewerkers in de school.
twitter instagram 
Kindcentrum Kleurrijk
Zwaluwenburg 6
7423 DS Deventer
Telefoon: (0570) 651321